De groepen

Bij Jong Nederland ASG hebben we vijf verschillende leeftijdsgroepen. Elke groep heeft zijn of haar eigen activiteiten zodat de sport en spellen die onze jeugd spelen op leeftijdsniveau bepaald kan worden. Onze groepsavonden worden samengesteld aan de hand van onze drie pijlers: sport, spel en buitenleven. Daarbij wordt continu rekening gehouden met het de ontwikkeling, behoeftes, interesses en het creatief denk- en concentratievermogen van de verschillende leeftijdsgroepen.

Onze minioren zijn de jongste kinderen. De minioren zijn vaak erg energiek wat vraagt om spellen waar zij hun energie kwijt kunnen. Deze spellen hebben een korte duur vanwege een korte spanningsboog. In deze spellen kunnen onze minioren al hun fantasie en energie kwijt.

Onze Maxioren, de enthousiaste groep kinderen tussen 7 en 9 jaar oud, vormen een bruisend onderdeel van Jong Nederland ASG. Bij ons geloven we dat deze levensfase cruciaal is voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen, en daarom bieden we een veilige, speelse en stimulerende omgeving waarin ze kunnen gedijen.

In de wereld van de Maxioren draait alles om ontdekken, leren en plezier maken. Onze ervaren en zorgzame begeleiders zorgen voor een gevarieerd programma dat speciaal is ontworpen om hun nieuwsgierigheid te prikkelen en hun creativiteit te stimuleren. Of ze nu bezig zijn met knutselen, spelletjes spelen, samen sporten of buitenavonturen beleven, de Maxioren hebben altijd de gelegenheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en vriendschappen te sluiten.

Bij ons worden Junioren uitgedaagd en aangemoedigd om hun grenzen te verkennen en hun creatieve, intellectuele en sociale talenten te ontwikkelen. Onze ervaren begeleiders bieden een gevarieerd en stimulerend programma dat alles omvat, van spannende buitenavonturen tot boeiende creatieve projecten en uitdagende teamactiviteiten. Of ze nu aan het klimmen zijn, deelnemen aan teambuildingoefeningen of kunstzinnige creaties maken, Junioren hebben altijd de kans om nieuwe vaardigheden te leren en hun passies te ontdekken.

Voor onze 16+ en ouder biedt Jong Nederland ASG een stimulerende en ondersteunende omgeving waarin ze hun persoonlijke en leiderschapsvaardigheden verder kunnen ontwikkelen. In deze fase van hun leven staan ze voor nieuwe uitdagingen en kansen, en we zijn er om hen te helpen groeien, te leren en te bloeien.

Bij Jong Nederland ASG geloven we sterk in de kracht van jongvolwassenen als actieve en betrokken leden van onze gemeenschap. We moedigen hen aan om initiatief te tonen, zelfstandig te denken en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen ontwikkeling. We bieden een gevarieerd programma met activiteiten die zijn ontworpen om hun interesses te stimuleren en hen te helpen hun passies te verkennen. Of het nu gaat om avontuurlijke buitenactiviteiten, creatieve projecten, maatschappelijk engagement of leiderschapstraining, bij Jong Nederland ASG vinden jongvolwassenen de ruimte om zichzelf te ontdekken en hun vaardigheden te perfectioneren.