Clubgebouw

Vanaf de oprichting in 1967 is er veel gebeurd in, aan en om ons clubgebouw. Dat was alleen maar mogelijk door subsidies en de tomeloze inzet van vele vrijwilligers die door de jaren heen zich belangeloos voor onze afdeling hebben ingezet.
Enkele hoogtepunten op een rijtje:

In 1967 wordt het schuurtje achter het parochiehuis in gebruik genomen als Gildehal.

In 1976 wordt het gebouw na een grondige opknapbeurt en verbouwing heropend. Ouders van onze leden hebben hier lang aan gewerkt.

In 1986 wordt door onze oprichter en voorzitter Gerard Spijkers de eerste steen gelegd voor een schitterend stuk nieuwbouw, tot stand gekomen na een subsidietoekenning van Fl 200.000 in het kader van het leerlingenbouwproject Jongeren bouwen voor Jongeren. Slopen en afwerken moeten we zelf doen. Een droom komt uit.

In 1997 wordt, door bemiddeling van de Steen en Been Show, door de gemeente een subsidie van Fl 10.000 toegekend om het dak van het oude gedeelte te renoveren. De afwerking wordt door vrijwilligers gerealiseerd.

In 2002 wordt door bemiddeling van Mooi Zo Goed Zo de rest van de renovatie uitgevoerd. Een nieuwe vloer en dubbele beglazing worden aangebracht.

In 2003 wordt vanwege een behoorlijke lekkage de dakbedekking van de keuken en entree vernieuwd. We zitten weer droog.

In 2004 wordt de keuken opnieuw betegeld en ingericht. Voorlopig kunnen we er tegen.

In 20xx is in een zware storm het dak van de oude hal beschadigd geraakt. Deze is met hoge spoed gerepareerd.

in 2021 zijn de toiletten en de hoofdingang volledig verbouwd.