Website design Studio32

Groepen

Omdat iedereen het leuk vindt om met leeftijdgenoten te spelen of actief te zijn, zijn de clubs ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen.


4, 5 EN 6 JARIGEN: de Minioren
zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur.

De Minioren vragen om een spel dat bij hun leeftijd past, een spel vol beweging en vol variatie, met korte opdrachtjes waarin ze hun fantasie en hun energie kwijt kunnen.


7, 8 EN 9 JARIGEN: de Maxioren
vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 uur.

De Maxioren spelen graag in een groep. Ze zijn van nature actief. Hun wereld is één en al spel, en één en al nieuwsgierigheid. De spelmogelijkheden hiervoor zijn talrijk: sport en spel, er op uit trekken of de wereld ontdekken door middel van opdrachten.


10, 11 EN 12 JARIGEN: de Junioren
woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur.

De Junioren zijn graag actief bezig in teamverband. Zij hebben een kritische kijk in de wereld om hun heen en willen steeds nieuwe dingen ontdekken. Activiteiten die hen aanspreken zijn: themagericht werken, teamsporten, creatief spel en activiteiten gericht op samenwerking.


13, 14 EN 15 JARIGEN: de Senioren
woensdagavond van 19.15 tot 20.45 uur.

Als Senior wil je graag de ´alledaagse´ sleur ontduiken. Gezelligheid en helemaal jezelf kunnen zijn vind je belangrijk. Je hebt veel behoefte aan het samen zijn in een groep, de eenheid en de sfeer. Veel verschillende types, maar toch één groep.